Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
De la Bălți la Cahul! Festivalul „Bucurie în Mișcare” ia amploare în acest an

Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” - special pentru cei care preferă un mod activ de viață.

De această dată, evenimentul ia amploare și se va desfășura timp de 3 săptămâni, în perioada 10- 25 iunie 2017, în 4 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării în masă din țara noastră.

„Bucurie în Mișcare” vine în orașul tău:

10-11 iunie – Bălți,

17-18 iunie –Cahul și Orhei,

22-25 iunie -Chișinău.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Având ca scop să mențină participanții activi pe tot parcursul celor patru festivaluri, organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea printre care: caravana de joacă pentru prichindei, Cros-ul Bucurie în Mișcare, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri, etc.

În campania din acest an, organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Aceasta presupune ca produsele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” să fie oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale.

Cele 4 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni și organizații care susțin active sportul și implicarea în comunitate. Pentru mai multe informații desprecampania Bucurie în Mișcare Moldova 2017 vă invităm să accesați www.bucurieinmiscare.md sau pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BucurieInMiscareMoldova.

Proiectul „Bucurie în Mișcare”

 „Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți. 

Prima ediţie s-a numit Family Olympics și a avut loc în 10 oraşe din România în timpul Jocurilor Olimpice din Londra. Cu acea ocazie, au fost strânse fonduri pentru cumpărarea a 80000 de

ghiozdane destinate copiillor din mediul rural, în cadrul unui program derulat în parteneriat cu World Vision România.

Începând cu anul 2016, proiectul a ajuns și în Chișinău, unde a atras peste 10000 de participanți cu ocazia primei ediții, derulate peparcursul unei săptămâni, în primăvara anului trecut.

Autor: AVI Webmaster


AVI Moldova te provoacă să participi la tabere de lucru în Europa
Îți place să călătorești și să cunoști tineri din toate colțurile lumii? Participă în această vară la proiecte de voluntariat pe termen scurt, cu durata de 2-3 săptămâni și contribuie la protecția mediului natural, promovarea sustenabilității, a modului sănătos de viață, păcii și a altor valori universale. Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa placement@avimd. Detalii...
Publicat la: 24.02.2017
Workcamp offer: Lets rebuild the old "Fort de Jouy"
This summer join a workcamp in France, go back to the past and learn practically about french history. Lets rebuild the old "Fort de Jouy" When? 08-23 July 2017 Where? Géville, France Who? Participants between 18-99 years old Description: The "Fort de Jouy sous les Côtes" is a former military castle built in 1885 in Géville, a village located in Lorraine. Detalii...
Publicat la: 18.02.2017