Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
Italia, Ungaria sau Portugalia? Alege destinația perfectă pentru această vară

Descoperă frumusețea orașelor și ospitalitatea localnicilor din Italia, Ungaria sau  Portugalia prin intermediul voluntariatului. Aplică în calitate de voluntar AVI Moldova la tabere de lucru în cadrul rețelei de organizații în Service Civil International.


Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa placement@avimd.org și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la taberele are loc după modelul primul venit, primul servit. Nu ezita, locurile sunt limitate.

În cadrul unei tabere internationale pentru voluntari, organzatorii asigură cazarea și masa, iar participantul va trebui să acopere costul de drum. Taxa de participare este 50 euro.


Îți prezentăm câteva oferte de tabere de lucru:


Take care of your neighborhood, take care of yourself! (Lisbon, Portugal, 1-12 iulie 2017) este o tabără de lucru în care se pot implica persoane între 18 și 30 ani, cunoscătoare de limbă engleză.

Această tabără își propune să promoveze activismul civic și respectarea mediului prin acțiuni de sensibilizare pentru îngrijirea și curățenia cartierelor. De asemenea, participanii vor cunoaște multe informații despre diferite culturi prin interacțiunea directă cu localnicii, iar timpul liber îl vor petrece la plajă, fie vor vizita Lisabona și Cascais.


Summer in the Villaggio (3-17 iulie 2017, Sardinia, Italia)

Persoanele de 18 – 99 ani, vorbitoare de limbă engleză, interesate să lucreze cu persoane cu dizabilități sunt invitate să aplice în calitate de voluntari în Italia, Sardinia.

Voluntarii vor sprijini lucrătorii Centrului "Villaggio Carovana" în activitățile lor de zi cu zi, cum ar fi primirea oaspeților, ajutorul celor care nu se pot autodeservi (de exemplu, acompanierea la plaja, îngrijirea pe timp de noapte, asistența cu igiena, divertisment); organizarea de divertisment pentru oaspeții, în special pentru copii. Voluntarii sunt încurajați să participe la unele activități minore de întreținere de interior sau exterior, precum vopsire sau îngrijirea grădinii de legume.

Orosháza – Volunteering with children and youngsters (Orosháza, Ungaria, 7-21 august)

Imbină plăcerea de a vizita orașele Orosháza și Szeged (Ungaria) și organizarea activităților educaționale și de divertisment pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani. Prin activitățile organizate, voluntarii vor contribui la conturarea planurilor de viață pe termen lung ale adolescenților prin sesiuni de orientare în carieră, vor extinde cunoștințele tinerilor în organizarea de seri internaționale. Voluntarii vor contribui la organizarea unui festival cu ocazia Zilei Internaționale a Ungaria (20 august). Pe parcursul taberei, voluntarii vor învăța despre tineret, asistență socială pentru copiii dezavantajați și sistemul de îngrijire a copilului în Ungaria, cât și despre alte țări și culturi.

În acest proiect sunt binevenite persoane cu vârsta între 18 și 99 ani, cunoscătoare de limbă engleză și motivate să lucreze cu copiii.

Dacă ești interesant de o altă tematică, sau dorești să vizitezi o altă țară decât cele menționate mai sus, nu ezita să ne contactezi la adresa placement@avimd.org.


Autor: AVI Webmaster


De la Bălți la Cahul! Festivalul „Bucurie în Mișcare” ia amploare în acest an
Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” - special pentru cei care preferă un mod activ de viață. Detalii...
Publicat la: 01.03.2017
AVI Moldova te provoacă să participi la tabere de lucru în Europa
Îți place să călătorești și să cunoști tineri din toate colțurile lumii? Participă în această vară la proiecte de voluntariat pe termen scurt, cu durata de 2-3 săptămâni și contribuie la protecția mediului natural, promovarea sustenabilității, a modului sănătos de viață, păcii și a altor valori universale. Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa placement@avimd. Detalii...
Publicat la: 24.02.2017