Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
Elveția, Luxemburg, Danemarca, destinații perfecte pentru a călători și a face voluntariat în vacanța de vară
Această vară se așteaptă să fie și mai călduroasă prin participarea în tabere de voluntariat alături de AVI Moldova. Îți prezentăm trei oportunități perfecte pentru tine în Danemarca, Luxemburg și Elveția.
Tabăra ”Urban Art Camp” (1-9 iulie, Danemarca) invită tinerii între 18 și 25 ani, pasionați de artă și motivați să organizeze diferite activități interactive și creative pentru copiii, implicând metode de lucru precum pictura, graffiti, scultura. În timpul liber, voluntarii pot vizita diferite atracții turistice în Copenhaga. Sfârșitul taberei se va încununa cu o expoziție la care vor fi expuse lucrările realizate de copii. Participanții la această tabără trebuie să cunoască limba engleză.

”Re-cycling and up-cycling art” este un proiect ce se va desfășura în Zurich, Elveția, în perioada 16-30 iulie. La această tabără pot participa persoane între 18-99 ani, cunoscătoare de limbă engleză. Voluntarii în acest proiect vor afla de ce este bine să învățăm arta reciclării creative și cum putem utiliza diferite obiectele de uz zilnic la baza unor creații deosebite. De asemenea, voluntarii vor colecta obiecte uzate și vor crea din acestea alte obiecte, vor ajuta la organizarea unei piețe, unde vor vinde noile produse.


”One World Festival” invită voluntari din toate colțurile lumii pentru a contribui la organizarea acestui eveniment în perioada 26 iulie - 7 august în Marea Britanie. De asemenea, voluntarii pot participa la diferite workshopuri pe următoarele tematici: sport, sănătate, artă, mediul ambiant.

În cadrul unei tabere internaționale pentru voluntari, organzatorii asigură cazarea și masa, iar participantul va trebui să acopere cheltuielile pentru transport. Taxa de participare este 50 euro.

Dacă ești interesat să participi în aceste tabere sau ești interesat de o altă tematică și dorești să vizitezi o altă țară decât cele menționate mai sus, expediază un mesaj la adresa placement@avimd.org și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la tabere are loc după modelul primul venit, primul servit. Nu ezita, locurile sunt limitate.

Autor: AVI Webmaster


Italia, Ungaria sau Portugalia? Alege destinația perfectă pentru această vară
Descoperă frumusețea orașelor și ospitalitatea localnicilor din Italia, Ungaria sau  Portugalia prin intermediul voluntariatului. Aplică în calitate de voluntar AVI Moldova la tabere de lucru în cadrul rețelei de organizații în Service Civil International. Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa placement@avimd.org și află care este procedura de aplicare. Detalii...
Publicat la: 05.03.2017
De la Bălți la Cahul! Festivalul „Bucurie în Mișcare” ia amploare în acest an
Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” - special pentru cei care preferă un mod activ de viață. Detalii...
Publicat la: 01.03.2017