Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
Alătură-te taberelor de lucru în Finlanda și România

AVI-Moldova te provoacă să Ieși din propria zonă de confort, să trăiești într-un mediu multicultural și să-ți dezvolți noi abilități și competențe prin acțiuni de voluntariat. Dacă ești motivat să înveți de la viață și de la oamenii care te înconjoară, atunci aplică la tabere de lucru în Finlanda și România.


Integrating Traditions in Lieksa

Lieksa, Finlanda, 11-25 august 2017

Scopul taberei este de a reuni tineri și solicitanții de azi de naționalități diferite care locuiesc în Lieksa. Pe parcursul celor două săptămâni de tabără, voluntarii vor contribui la curățarea unui loc de camping local, vor vizita școala profesională locală, dar și vor avea ocazia să petreacă timpul liber în natură, să se ducă la saună și să înoate, să facă picnic și să culeagă fructe de pădure. Alte activități sunt binevenite în funcție de interesele voluntarilor.

Tematica de studiu pe parcursul taberei va fi viața comunitară într-un mediu multicultural, ajutarea tinerilor să treacă peste prejudecățile lor și posibilități de a învăța despre natura și istoria locală.

Cerințe:

- Vârsta de la 18-99 ani;

- Cunoașterea limbii engleze;

- Dorință de a lucra împreună cu tinerii.


Teisani-Olteni Village Festival

Teișani, Prahova, România, 12-26 august 2017

Dacă ești interesat în dezvoltarea rurală durabilă, atunci aplică la a doua ediție a proiectul ”Teisani-Olteni Village Festival”. Scopul proiectului este de a aduce lumea mai aproape de copiii din zonele rurale, de a asigura o educație de calitate, de a oferi posibilitate copiilor să vorbească limba engleză, să înțeleagă prin ce este important și valoros satul lor.

Timp de 14 zile voluntarii vor lucra cu 20 de copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, implicându-se în următoarele activități:

  • Organizarea unor activități pentru copii în sat, la festivalul de vară, care va avea loc 19-20 august;

  • Facilitarea unui schimb cultural între voluntari și copiii dn localitate;

  • Organizarea de jocuri pentru copii, atât distractive și educative;

  • Formularea unei viziuni asupra viitorului satului / Contribuirea la dezvoluntarea site-ul cultural al satului;

  • Organizarea unei excursii de grup la munții din apropiere.

Cerințe:

- Vârsta de la 18-99 ani;

- Cunoașterea limbii engleze;

- Motivația de a interacționa cu copiii.


Modalitatea de înscriere:

Expediază un mesaj la adresa placement@avimd.org și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la taberele are loc după modelul primul venit, primul servit.

În cadrul unei tabere internationale pentru voluntari, organzatorii asigură cazarea și masa, iar participantul va trebui să acopere costul de drum. Taxa de participare este 50 euro.


Dacă ești interesant de o altă tematică, sau dorești să vizitezi un alt oraș decât cele menționate mai sus, nu ezita să ne contactezi la adresa placement@avimd.org.


Autor: AVI Webmaster


Fii voluntar internațional și ai o vară cu aventuri alături de AVI-Moldova
Pentru lunile rămase de vară, AVI-Moldova ți-a pregătit două tabere de voluntariat în Europa care îți vor face vacanța cât mai dinamică și distractivă. Dacă ești pasionat de istorie și cultură, dorești să fii mai aproape de natură sau simplu ai vrea să explorezi diferite viziuni asupra vieții, atunci oportunitățile de mai jos sunt perfecte pentru tine. Detalii...
Publicat la: 28.06.2017
Fii voluntar la AVI Moldova și gustă viața în Ucraina, Italia sau Germania
AVI Moldova te invită să fii voluntar în cadrul taberelor de lucru marca SCI. În timp de una-două săptămâni poți face parte dintr-o echipă internațională de voluntari care lucrează împreună cu comunitățile locale din Ucraina, Italia sau Germania. Detalii...
Publicat la: 17.03.2017