Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
Participă la tabere de lucru în Cehia și Slovacia

Luna august vine cu cele mai fierbinți oportunități de voluntariat alături de AVI-Moldova. Imaginează-ți că toate poveștile ce le-ai auzit anterior despre lucru în comunitate, comunicare internațională, seri multiculturale le poți testa pe propria piele în Cehia și Slovacia.

BRUSOV - maintenance of the children camp

Cehia, Brusov, 12 - 26 august 2017

Proiectul se organizează cu scopul de a efectua lucrări de menține a unei tabere pentru drumeții situată în zona naturală protejată din Boemia de Nord din Brusov. Această tabără de lucru este potrivită pentru cei care ar dori să lucreze în sânul naturii, în fecial muncă manuală, și care ar dori să petreacă timp în codri. Voluntarii se vor implica în activități precum:

  • curățarea unei rezervații naturale din apropiere, în special a pădurii și a unui râu;

  • vor ajuta la întreținerea taberei (picturare cabanelor etc.).

  • vor ajuta la organizarea unor călătorii în împrejurime cu autobuzul pentru voluntari etc.

Cerințe:

- Vârsta de la 18-99 ani;

- Cunoașterea limbii engleze;

- Dorință de a munci fizic în sânul naturii.


Barlicka

Slovacia, Presov, 13 - 26 august 2017

În tabăra ”Barlicka” voluntarii sunt invitați să organizeze activități de divertisment pentru tineri cu dizabilități din ONGul Barlicka. Centrul activează de 16 ani cu persoanele cu dizabilități, ajutându-i să trăiască independent și să se integreze în societate. Activitățile pentru tinerii cu dizabilități fizice vor fi organizate în cadrul taberei zilnice de vară aeuro (activități de vară, excursii, competiții și jocuri). Voluntarii vor desfășura activități educaționale non-formale pentru a încuraja reciclarea și economisirea de energie și vor pregăti "Sărbătoarea culturilor" - un festival culinar internațional pentru comunitatea locală.

Cerințe:

- Vârsta de la 18-99 ani;

- Cunoașterea limbii engleze;

- Cunoștințe și experiență în activități socio-culturale și comunicare cu tinerii;

- Ocupații în sport, dans, artă.


Modalitatea de înscriere:

Expediază un mesaj la adresa placement@avimd.org și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la taberele are loc după modelul primul venit, primul servit.

În cadrul unei tabere internationale pentru voluntari, organzatorii asigură cazarea și masa, iar participantul va trebui să acopere costul de drum. Taxa de participare este 50 euro.


Dacă ești interesant de o altă tematică, sau dorești să vizitezi un alt oraș decât cele menționate mai sus, nu ezita să ne contactezi la adresa placement@avimd.org.


Autor: AVI Webmaster


Autoportret, o nouă lucrare murală de proporții a apărut în Chișinău pe strada 31 august 1989
În cadrul proiectului „Street Art for Moldova”, implementat de către Asociația Obștească „Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova” (AVI-Moldova) la inițiativa Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și cu suportul Departamentului de Stat al SUA, a fost realizată o nouă pictură murală în Chișinău. Detalii...
Publicat la: 24.07.2017
Alătură-te taberelor de lucru în Finlanda și România
AVI-Moldova te provoacă să Ieși din propria zonă de confort, să trăiești într-un mediu multicultural și să-ți dezvolți noi abilități și competențe prin acțiuni de voluntariat. Dacă ești motivat să înveți de la viață și de la oamenii care te înconjoară, atunci aplică la tabere de lucru în Finlanda și România. Detalii...
Publicat la: 06.07.2017