Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
Tabără de vară pentru FRANCOFONI

Work with dissabled people in Rennes-2

Franța, Rennes

05-25 august 2018

 

Vârsta participanților: 18-99

Limba: Franceză

Subiectul: Incluziunea socială

Descrierea taberei: Această tabără de lucru va avea loc în incinta APF Guillaume d'Achon (Association of the Paralyzed of France). În fiecare an,asociația dată organzează ateliere pentru adulți cu dizabilități fizice și mentale. Vă veți întâlni cu voluntari internaționali și veți avea ocazia să întâlniți comunitatea locală, rezidenții și personalul permanent care lucrează acolo.

Responsabilități și activități: Voluntarii vor lucra în conformitate cu planul stabilit de echipa de animatori a casei. Voluntarii ar trebui să știe că vor trăi zilnic cu persoane cu dizabilități. Acest lucru implică excursii de o zi (vizite, concerte, plajă, activități) supravegheate de echipa gazdă. Voluntarii vor participa, de asemenea, la jocuri, discuții și seri tematice cu rezidenții. Suntem interesați în special de voluntari care fac arte vizuale (mozaic, pictura) sau teatru.

Mai multă informație despre tabără găsiți aici: https://goo.gl/ePVvi4

Cum aplici?

1.  Vezi documentul cu pașii detaliați
2.  Toate costurile de drum vor fi acoperite de participanți. Cheltuielile de cazare, masă, logistică sunt asigurate de către organizatori.Se va achita o taxă de participare de 50 euro.

 

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!                                        

Mail: placement@avi.md

Nr. de contact: 078111711, Mihaela Gălușcă, Placement Officer

Așteptăm aplicațiile voastre!

Autor: AVI Webmaster


Call for participants: Training Course on Visual Thinking, Armenia
Do you want to participate in a Training Course for Youth Leaders and Volunteer Activists about Visual Thinking? AVI-Moldova, ArmActive -Youth Center, SCI Germany and MEDesTU Association invite young people from Moldova to participate in a training that will take place from 20-28 September 2018 in Dilijan, Armenia. The aims of the project: to equip youth workers and voluntary activists with new visual tools for fostering voluntary work among young people in their local communities. Detalii...
Publicat la: 27.06.2018
Descoperă istoria prin intermediul voluntariatului
Vrei să petreci timpul productiv și să profiți de această vara? Dacă ești pasionat de istorie, migrații și de pace în întreaga lumea sau dacă vrei să contribui la binele societăți, dar și să descoperi file misterioase ale războiului 2 mondial, aplică la o tabără în Germania! So. Detalii...
Publicat la: 07.06.2018