Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
Links
Portal informational despre Moldova, destinatii turistice, oferte speciale, harti, cazare, timp liber, distractii.

LTEG este Long Term Exchange Group ºi este grup de lucru internaþional al SCI, care se ocupã cu activitatea de voluntariat pe termen lung. Am inceput oficial activitatea noastrã în 2002 ºi obiectivul nostru este de a promova strategiile SCI de voluntariat pe termen lung (LTV). Verificaþi articolele de mai jos pentru ultimele noutati!

Space for Peace este un site al SCI destinat schimbului de resurse educaþionale pentru pace. Acest site a fost conceput pentru a îmbunãtãþi nivelul ºi calitatea educaþiei pentru pace. Cautã în secþiunea resurse pentru a gãsi tabere, proiecte, pe probleme de educaþie pentru pace, cum ar fi drepturile omului, comunicare interculturalã, rasismul, lupta pentru dezarmare ºi altele..

Aici puteþi lista baza de date a proiectelor organizate de SCI ºi pentru a gãsi cele care se potrivesc mai bine pentru dvs. si experienþa d-stra de voluntariat internaþional.

Service Civil International (SCI) is one of the world's largest international volunteering organisations with ninety years of experience in coordinating short and long term volunteering projects. Through volunteer exchanges we help break down barriers and prejudices between people of different social, cultural and national backgrounds.

YTNF (Tinerii Depasind Noile Frontiere). Proiect realizat impreuna cu alte 5 tari, scopurile caruia sunt: dezvoltarea societatii civile in Europa de Est prin stimularea resurselor umane, organizationale si financiare a serviciului voluntar intr-un mod creativ si util. Afla mai multe...